مثبت اندیشی چه تاثیری در زندگی دارد؟؟بسیاری از ما به دلیل مشغله های زیاد کاری و مسئولیت هایی در زندگی احساس خستگی، کلافگی و استرس زیادی می کنیم و در نتیجه خیلی راحت به مسائل منفی توجه می کنیم و افکار منفی به درون مغز راه پیدا می کنند.
با توجه به اینکه باورها و اعتقادات هر فرد و نوع برداشتش از زندگی و وقایع آن است که او را به سمت و سوی خوشبختی و یا بدبختی می برد هیچگاه افکار منفی به ذهنتان راه ندهید و در عوض هرگاه موقعیت نامطلوب یا مسئله ناخوشایندی در زندگیتان پیش آمد، به دنبال راههای مثبت و طلایی برای حل آن مسائل باشید.
اما واقعاً به چه صورت؟ مگر مثبت اندیشی چه تغییرات خارق العاده قراره تو زندگی ما ایجاد کنه که انسانها رو از صفر به صد و حتی بعضیاشونو به هزار و میلیون و میلیارد میرسونه. مگه تفکر مثبت چه پتانسیلی در خودش داره که انسانها با داشتنش میتونن در هر زمینه ای از روابط عشقی گرفته تا کاهش وزن و موفقیت در کنکور و کارآفرینی و غیره و غیره به اوج آرزوهاشون برسن. اگه شما هم میخوایید که به این مسئله با عمق بیشتری نگاه کنید و پیامدهای اون رو یک به یک بررسی کنید، پس با ما همراه باشید.
وقتیکه مثبت اندیش باشید قدرت تمرکزتان رو چیزی که میخوایید و هدفی که دارید بالاتر میره و باعث میشه که دیگه به حواشی، نویزها، منفی بافی ها، و کلا هر چیزی که بوی غم و اندوه میده یا براتون ناامیدی به بار میاره و حواستون رو پرت میکنه، کاری نداشته باشید. یعنی رها میکنید، هر چی که اذییتون میکنه و باعث میشه اعتماد به نفس و عزت نفستون رو ازتون بگیره. عکسش هم صادقه، یعنی زمانیکه انرژی و اعتماد به نفستون پایین باشه دیگه نمی تونید رو نقاط مثبت زندگیتون تمرکز کنید و به چیزی که میخوایید برسید. پس در این بین فقط داشتن روحیه بالا و تفکر مثبته که شما رو از این دالون فکری بیرون میاره و به سر منزل مقصود میرسونه.
تا زمانیکه بنا منفی بافی و غر زدن و نق و نوق کردن داشته باشی، هیچوقت نمیتونی نیمه پر لیوان رو ببینی. همینجوری میشه که هر جا میری بدشانسی پشت سرت میاد، هر جا میرسی مشکلاتت از تو جلوتر اونجا اتراق کرده و بدبیاری پشت بدبیاری و به قول معروف: به دریا میرسی، خشک میشه. اما همینکه دیدگاهت تو عوض میکنی و بر روی نکات مثبت زندگیت تمرکز میکنی، دیگه انگار دنیا برات رنگه دیگه ست. دیگه فقط نیمه پر لیوان رو میبینی و از آسمون واست طلا میباره و دست به خاکستر میزنی طلا میشه. مثبت اندیشی این رو بهت یاد میده مشکلات در زندگی انسانها ابدی و همیشگی نیستند و هر چالشی تو زندگی یه حکمتی داره و قطعاً راه حلی براش پیدا میشه. وقتیکه مثبت باشی به خودت میگی اینم یه خوان دیگه هست که من حتما ازش با موفقیت عبور خواهم کرد. یه انسان مثبت رو زندگی خودش سواره و مهندس زندگی خودشه. پس شعارش اینه: یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
3-مثبت فکر میکنم، پس هستم
خود باوری یکی دیگری از نشانه ها و اثرات مثبت اندیشی در فرد است. مثبت اندیشی ارتباط مستقیمی با اعتماد به نفس شما دارد. وقتیکه مثبت اندیش باشی اعتماد به نفست بالا میره و این باعث میشه که به خودت و تواناییهات اعتماد و اعتقاد داشته باشی. و به خودت بگی: این منم که لایق رسیدن به تمام هدفهام در زندگی هستم، این منم که از پس هر چالشی تو زندگیم برمیام و به اوج آرزوهام تو زندگی میرسم. قطعاً زمانیکه شما چنین تصوراتی از خودت داری تمام آدمهای اطرافت هم مجبور میشند که مثل تو فکر کنند و باهات هم عقیده باشند.
مثبت اندیشی این خاصیت رو داره که در موتور اراده تو روشن میکنه و برنامه نویسی شو طوری انجام میده که تا زمانیکه به هدفی که تعیین کردی و زندگی رویایی که میخوای داشته باشی نرسی از حرکت بازنمی ایسته. همه ی عزمتو جزم میکنه تا به جایی که تعیین کردی برسی. تلخی و شکست ها تو رو متوقف نمیکنه و بر عکس دیدت رو بازتر میکنه ومسیر رو واست هموارتر میکنه.
5-مثبت اندیشی راه کشف علایق و استعدادها
با داشتن یه ذهن مثبت میتونی علایقت رو کشف کنی و با تمرکز روی اونها شانس موفقیتت رو افزایش بدی. وقتیکه کار مورد علاقه تو با تمام شور و اشتیاق و هیجان درونت انجام میدی، انرژی مثبتی سمت کائنات میفرستی که زمین و زمان دست به دست هم میدن تا هرچی که بخوای همون بشه و تسلیم امر تو میشن.
وقتیکه مثبت اندیش باشی، اعتماد به نفست بالا میره همین باعث میشه که به خود باوری برسی، وقتیکه خودت رو بشناسی و باور داشته باشی پس به علایق و تواناییهات هم اعتقاد پیدا میکنه و با شور و حرارت و هیجان درونیت برای رسیدن به هدفات تلاش میکنی. و آخر قصه اینه که وقتیکه در نهایت سربلندی به اون چیزی که میخواستی رسیدی تبدیل میشی به یک اسطوره در جمع خانواده و دوستان و آشنایان و هر کسی که تو رو میشناسه و از خطرات و خاطراتت خبر داره. اینجویه که میشی نقل محافل میشی الگوی عمل واسه بقیه، همه میان پیشت تا ازت مشاوره بگیرن همه ازت میپرسن: تو چی کار کردی ما هم همون کار رو انجام بدیم. پس میشی یه الگو، یه مشاور، یه معلم، و یا شایدم یه رهبر.
7-تو تقدیرت نوشته هرچی خواستی، پس خوب باش و خوب بخواه
دیگه نیازی نیست که بخوام خیلی توضیح بدم. در واقع نتیجه کلی همه موارد بالا که مفصل در موردش حرف زدیم نهایتش همین میشه. وقتیکه در نهایت آرامش و تمرکز خدا رو به خاطر داشته هات شکر کنی و روی نقاط مثبت زندگیت تمرکز کنی با وفور نعمت در زندگیت مواجه میشی، به خودباوری میرسی، علایقت رو کشف میکنی، واسه زندگیت هدف گذاری میکنی، با شور و هیجان به سمتشون میری و به دستشون میاری و تبدیل به موجودی افسانه ای میشی. دیگه لازم نیست همه بدبیاری ها و تقصیراتت رو بندازی گردن سرنوشت و تقدی و نصیب و قسمت و اینجور چیزا. تقدیر همه چیز دست خودته، اینو باور کن.
وقتی از انجام دادن کاری خوشحال می شوید و به انجام آنچه که دوست دارید ادامه میدهید، احساس نشاط پیدا میکنید. بنابراین بدون اینکه افکر منفی به ذهن راه دهید برای کسب موفقیت یک سرگرمی جدید یا فروش ابتکاری، چیزی را امتحان کنید که همیشه خواسته اید انجام دهید.
اشتباهات گذشته را تجزیه و تحلیل کنید
برای پرهیز از اشتباهات گذشته و پیدایش دید مثبت به مسائلی که شما را به موقعیت کنونی تان کشانده است فکر کنید و به خودتان کمی زمان بدهید تا در آینده از اشتباهات مشابه پرهیز کنید .
بهترین روش ها برای رسیدن به مثبت اندیشی:
بهانه تراشی را متوقف کنید
افکار منفی و بهانه تراشی را از خود دور کنید زیرا بهانه های زیادی در زندگی برای انجام ندادن کارها وجود دارد که مانع خوشبختی می شود بنابراین بهانه های فلج کننده را دور بیندازید.
تسلیم نشوید
برای خلاص شدن از یک موقعیت دشوار تسلیم نشوید . هرگز از دنبال کردن چیزی که واقعا میخواهید هر چقدر هم احساس تان منفی بود ، دست نکشید.
شکرگزار باشید
برای اینکه زندگیتان سرشار از انرژی مثبت شودبابت آنچه زندگی تان را بهتر و شادتر ساخته است شکرگزار باشید
افکار ما زندگی ما را دگرگون می سازند پس اجازه ندهید اتفاقات منفی تمام نگاه شما را به زندگی در برگیرد و بعد از شناسایی اندیشه های منفی خود، یک قدم به عقب برداشته و از خود این سؤالات را بپرسید:
آیا شرایط به همان اندازه بد است که من فکر می کنم؟
آیا می توان به شیوه دیگری به قضایا نگاه کرد؟
از اتفاق های پیش آمده چه تجربه ای کسب کرده ام که در آینده آن را به کار ببرم؟
سپس بعد از مطرح کردن این سؤال ها جمله های تأکیدی مثبت را تکرار کنید و جمله های منفی را به کار نبرید.